چگونه پریمیر را به تنظیمات اولیه برگردانیم

چگونه پریمیر را به تنظیمات اولیه برگردانیم

در این پست آموزشی تدوین باما می‌آموزیم که چگونه پریمیر را به تنظیمات اولیه برگردانیم. این عمل می‌تواند مشکلات بسیاری را در نرم افزار پریمیر حل کند. ریست کردن پریمیر یک کار مهم بوده و یادگیری آن برای هر تدوین‌گری لازم و ضروری‌ست. این عمل به دو روش انجام می‌شود. روش اول ریست کردن محیط نرم افزار پریمیر است. اما روش دوم ریست کردن تنظیمات پریمیر می‌باشد. همچنین برای دوستانی که در نرم افزار خود یا عملکرد آن دچار مشکل شدند، یک راهکار خوب و تاثیرگذار می‌باشد. برای هر نوع ریست یک دستور کار نیاز داریم و باید طبق مراحل گفته شده عمل کنیم. در ادامه‌ی مطالب این مراحل را به شما خواهیم آموخت. پس تا پایان این مطلب همراه آموزش پریمیر باشید و سوالات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

چگونه تنظیمات پریمیر را ریست کنیم

کاربرانی که به صورت مداوم در حال کردن با نرم افزار پریمیر هستند، با مرور زمان نیاز به حذف و نصب این برنامه برایشان از ضروریات است. چرا که  عملکردهای مختلف این برنامه دچار اختلال خواهد شد. در این میان ریست کردن و بازگشتن به حالت کارخانه ای راه حل این مسئله است. برای رسیدن به حالت اولیه مراحل زیر را انجام دهید:

  • برای راه اندازی مجدد پریمیر ابتدا دکمه Shift و Alt را همزمان فشار دهید.
  • اگر پریمیر بر روی سیستم عامل مک نصب شده گزینه Option را به همراه Alt بفشارید.
  • اکنون برای مشاهده تنظیمات انتخابی و کش افزونه به طور همزمان Alt یا Option با اضافه Shift را با دیدن شروع برنامه نگه دارید.
  • در این مرحله نیز با مشاهده صفحه اسپلش کلیدهایAlt یا Shift را رها کنید.
مطالب پیشنهادی  حذف نوشته از روی فیلم در پریمیر

لازم به ذکر است در صورتی که تنظیمات برگزیده به طور صحیحی بازنشانی شده باشد، بار دیگر که نرم افزار Premiere  را نصب و اجرا نمودید، لیست پروژه های اخیر را مشاهده نخواهید کرد. علاوه بر این فایل های پروژه ها نیز بدون تغییرات ثابت خواهند ماند.

پنجره‌های پریمیر

زمانی که نرم‌افزار ادوبی پریمیر را نصب می‌کنید، متوجه می‌شوید که برای نصب آن نسخه رایگانی وجود ندارد. بخصوص زمانیکه قصد داریم از بهترین ورژن پریمیر پرو استفاده کنیم. اما وقتی موفق به نصب این نرم افزار شدید، لازم است نکاتی را در این نرم افزار بیاموزید. برای فعالیت بر روی پروژه‌ای جدید ابتدا باید از منوی بالای سربرگ پریمیر در بخش file، گزینه New Project را انتخاب کنید. پنجره‌هایی که به هنگام ایجاد پروژه در این صفحه مشاهده می‌کنید به 5 علت وجود دارند:

  1. 1. استفاده از ابزارهای ویرایش
  2. 2. تنظیم صدا
  3. 3. تنظیم فایل ها
  4. 4. بخش مهم تایم لاین
  5. 5. نمایش نتیجه نهایی کار

در بخش بعدی با هر کدام از این پنجره‌ها با نام‌های Source، Programmer، Project، Tool bar، Time Line آشنا خواهید شد. کاربرد، مزایا و نوع چیدمان هر کدام را شرح داده‌ایم.

چیدمان پریمیر

پس از آنکه آموختیم که چگونه نرم افزار پریمیر را ریست کنیم، بهتر است برای چیدمان برنامه (به سلیقه‌ی خودمان) برنامه ریزی کنیم. پریمیر از چندین بخش اصلی تشکیل شده است و هر یک از این اجزا برای تولید محتوا به یکدیگر وابسته هستند. در صورتیکه شما یک فرد متخصص باشید یا با این برنامه آشنایی داشته باشید، می‌دانید که برای درک بهتر و راحتی بیشتر در کار خود به فضایی شخصی سازی شده نیازمندید. اجزا اصلی محیط کار شما در پریمیر از بخش project و source و effect controls و program و مهم‌ترین قسمت یعنی timeline تشکیل شده‌ است. البته 80 درصد کار در این بخش‌ها انجام خواهد شد. پس اگر یک تازه‌کار یا آماتور هستید، لازم است که بیشتر با این بخش‌ها آشنا شوید. در ادامه هر پنل را به صورت کلی برای شما شرح می‌دهیم.

مطالب پیشنهادی  بهترین خروجی پریمیر برای یوتیوب

چیدمان پریمیر

پنل project

می‌توان گفت اولین پنجره‌ای که با آن کار داریم، پنل project است‌. کار اصلی این بخش وارد کردن فایل‌ها به نرم افزار پریمیر خواهد بود. همچنین دارای امکانات بسیار خوبی می‌باشد‌. در این بخش می‌توانید فایل ها را پوشه‌بندی کنید. یا با استفاده از گزینه label، به هر گروه از فایل‌ها رنگ به خصوصی را القا نمایید. پس استفاده این قسمت برای ساخت و تدوین فیلم لازم است.

کاربرد پنل  source

پس از ورود فایل‌ها، مهم‌ترین بخشی که با آن سروکار دارید همین قسمت است. پنل source به شما این امکان را می‌دهد تا در فایل‌های خود فضای بهتری را مشاهده کنید‌. ضمن آنکه جهت تنظیم زمان و علامت گذاری و … از دیگر قابلیت‌های این بخش خواهد بود.

تاثیر Timeline و tools در پریمیر

همانطور که در قسمت‌های قبل اشاره کردیم Timeline از اصلی‌ترین و کاربردی‌ترین پنل‌های نرم افزار پریمیر است. تقریبا می‌توان گفت بیش از هشتاد درصد مراحل تدوین در این قسمت انجام می‌شود. پس از انکه دسته بندی‌ فایل‌ها در محیط project انجام می‌شود و در بخش source مدیریت می‌شود، لازم است به بخش timeline هدایت شود. در ادامه فیلم‌های خود را در این بخش می‌سازید. همچنین تمام ابزارهایی که نیاز دارید در قسمت tools خواهید دید.

محیط کاری پنل Program در پریمیر

یادگیری محیط کاری در هر نرم‌افزاری لازم است. همانطور که در آموزش افترافکت با این موضوع آشنا می‌شویم. در پنل Program نیز نمایشری وجود دارد که شما می‌توانید نتیجه‌ی کار را در آن مشاهده کنید. در اصل تمامی فعالیت‌هایی که در محیط timeline انجام دادید را، می‌توانید در پنل های Program نظاره‌گر باشید‌. اما در نظر داشته باشید که پنل های Program و source از نظر گزینه های موجود بسیار شبیه به هم هستند. اما هرکدام از آنها یک کار را انجام میدهند و یک وظیفه‌ی مخصوص دارند. در کل تفاوت سورس و پروگرام در ماهیت این دو پنل می‌باشد.

مطالب پیشنهادی  چگونه در پریمیر فیلم را برعکس کنیم؟

محیط کاری پنل Program در پریمیر

سخن نهایی

در این مطلب آموختیم که چگونه پریمیر را به تنظیمات اولیه برگردانیم. بازگشت این تنظیمات می‌توانید مشکلات زیادی را از تدوین‌گران حل کند. همچنین می‌توان یک چیدمان آسان و پرکاربرد برای پریمیر در نظر گرفت. در صورتی که قصد دارید ریست تنظیمات پریمیر خود را انجام دهید، بهتر است مطابق مراحل بخش مربوطه عمل کنید. شما می‌توانید سوالات خود را در رابطه با این موضوع در بخش کامنت‌ها با ما مطرح کنید. متخصصین ما در اولین فرصت پاسخگوی سوالات شما خواهند بود. همچنین می‌توانید برای آموزش‌های بیشتر مانند آموزش فتوشاپ و… به بخش اصلی سایت مراجعه کنید.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید