سینک صدا و تصویر در پریمیر

در این بخش از تدوین باما قصد داریم سینک صدا و تصویر در پریمیر را به شما آموزش دهیم. یادگیری این مهارت برای زمانی که صدا را از تصویر با سیستمی جدا ضبط میکنید، مناسب است. زیرا پس از اتمام کار، باید صدایی که با میکروفون ضبط کردهاید، بر روی صدای اصلی فیلم بگذارید. این کار در نرم افزار پریمیر ممکن است و برای انجام آن باید به سراغ آموزش پریمیر برویم. اگر بخواهیم با معنای سینک کردن آشنا شویم، باید بدانید که تطابق دقیق بین صدا و تصویر را سینک کردن میگویند. اگر ویدیوها یا فیلمها درست سینک نباشند، تجربهی مشاهدهی جذابی از فیلم نخواهید داشت. مثلاً دهان بازیگر حرکت میکند، اما صدایش کمی دیرتر به گوش میرسد.
مراحل سینک کردن صدا و تصویر در پریمیر
گاهی صدا با تصویر هماهنگ نبوده و جلو یا عقبتر است. در این شرایط نیاز است برای اینکه صدا با تصویر به صورتی دقیق متناسب با تصویر باشد سینک شود. یکی از راهکارها استفاده از بهترین نرم افزار سینک صدا و تصویر در پریمیر میباشد که با کمک آن میتوانید هماهنگی لازم را انجام دهید. در ادامه مراحل لازم برای سینک کردن را توضیح میدهیم.
مرحله اول
- ابتدا نرمافزار Premiere را باز کرده و سپس گزینه New Project را انتخاب نمایید.
- اکنون نام پروژه را در قسمت Name مشخص کرده و در ادامه برای ذخیره سازی به گزینه Location بروید.
- در نظر داشته باشید که گزینه Engine GPU را قسمت Renderer یا ذخیره کردن انتخاب کنید، سپس بر روی گزینه Ok کلیک نمایید.
- لازم به ذکر است که برای جستجو و یافتن نام هر بخش از گزینههای بالا، به قسمت نوار ابزار رفته و با انتخاب بخش Window گزینه مورد نیاز را پیدا کنید.
مرحله دوم
- در این مرحله نیز برای سینک صدا و تصویر در گوشی با استفاده از برنامه پریمیر در صفحه Project کلیک راست کرده و گزینه New Item را انتخاب کنید.
- بعد از آن پس از انتخاب گزینه Sequence و باز شدن صفحهای جدید، از قسمت AVCHD بخش 1080 را انتخاب کرده و سپس بر روی AVCHD 1080P25 را کلیک نمایید.
- به این نکته توجه کنید که تنظیمات عنوان شده برای ویدیو با کیفیت 1080 و فریم ریت 25fps مناسب است.
بنابراین شما میتوانید با توجه به نیاز خود تنظیمات مورد نیاز خود را اعمال کنید. در ادامه برای تغییر سایز ویدیو نیز در بخش تنظیمات، ابعاد 1080 پیکسل در 1080 را تعیین نمایید.( این ابعاد برای تصاویر پست اینستاگرام مناسب خواهد بود.)
مرحله سوم
- پس از انجام مراحل بالا نوبت مرحله سوم میرسد. در این مرحله دوباره بر روی گزینه Project کلیک کرده تا وارد صفحه جدید شوید.
- اکنون در این صفحه ویدیو و صدای مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه Open کلیک نمایید.
مرحله چهارم
- با وارد شدن به این مرحله باید پس از انتخاب فایلهای اضافه شده در قسمت Project، آن را در قسمت Timeline دراگ کنید.
- اکنون بر روی تمامی فایلهایی که در بخش Timeline انتخاب کردهاید راست کلیک کرده و سپس گزینه SYNCHRONIZEرا انتخاب نمایید. در مرحله بعد به بخش AUDIO رفته تا بتوانید تشخیص دهید صدا در ارتباط با کدام بخش از تصویر است.
- در ادامه این امکان وجود دارد با کمک ابراز Cut، بخشهای اضافی صدا را حذف کنید.
مرحله پنجم
- مرحله پایانی در ارتباط با مراحل نهایی شدن سینک ویدیو با صدا است.
- برای اینکار باید نوار مربوط به ویدیو را که شامل دو لایه در Timeline است را انتخاب کنید.
- در نظر داشته باشید که لایه بالایی به تصویر و لایه پایین مربوط به صدا میباشد. سپس روی آن راست کلیک کرده و گزینه Unlink را نیز انتخاب نمایید.
- اکنون پس از جدا سازی نوار صدا و تصویر ویدیو از یکدیگر، میتوانید صدای مربوط به ویدیو را پاک کنید.
- در نهایت با انجام تمامی مراحل بالا میتوانید ویدیویی با کیفیت بالای صدای داشته باشید.
پلاگین سینک صدا و تصویر در پریمیر
در این بخش تصمیم داریم چند پلاگین و نرم افزار را معرفی کنیم تا بتوانید با کمک آنها ویدیوها و صداهای مورد نظر را سینک کنید. در ادامه چند پلاگین سینک صدا و تصویر در پریمیر را بیان میکنیم.
پلاگین PluralEyes
این پلاگین در نرم افزار پریمیر پرو و دیگر نرم افزارهای تدوین بدون پیچیدگی حالت اجرایی دارد، چرا که کار با آنها ساده و راحت است. یکی از دلایل انتخاب این پلاگین برای تدوینگران در ارتباط با باز شدن در برنامه پریمیر بدون خروجی میباشد. بنابراین میتوانید در همان لحظه سینک کرده و سپس وارد برنامه پریمیر پرو شوید.
نحوه کارایی پلاگین PluralEyes
با استفاده از این پلاگین میتوانید به دو صورت سینک صدا و تصویر در پریمیر را انجام دهید.
- در حالت اول این پلاگین امکان استفاده بصورت جداگانه را برای تدوینگر فراهم آورده است. بنابراین در این حالت دیگر نیازی به استفاده همزمان پلاگین با نرم افزارهای حرفهای تدوین فیلم نخواهد داشت. در این روش تدوینگر میتواند سینکهای مورد نظر را خارج از نرم افزار تدوین و با کمک پلاگین انجام دهد، در ادامه نتیجه نهایی را به نرم افزار تدوین منتقل کند.
- این حالت نیز در صورت سینک نبودن صدا و تصویر در پریمیر بصورت یک پلاگین در نرمافزار پریمیر قابل اجرا میباشد. بنابراین تدوینگر میتواند در زمان تدوین پروژه با کمک این پلاگین آن را اجرایی کرده و در نهایت به صورت لحظهای سینک کردن را انجام دهد.
پلاگین Red Giant Shooter Suite
این پلاگین نیز به دلیل داشتن ویژگیهای متنوع و کاربردی خود علاوه بر سینک کردن صدا و تصویر قابلیتهای دیگری را به تدوینگران ارائه میدهد. در ادامه به برخی از ویژگیهای این پلاگین میپردازیم.
- ابزاری دقیق برای سینک صدا و تصویر در ویرایشگرهای non-linear
- امکان استفاده از سینک صدا و تصویر با یک کلیک
- داشتن قابلیت سینک مستقیم در برنامه Adobe Premiere Pro
- بهرهمندی از نسخه پشتیبانی از پروژه در لحظه
- امکان مقایسه فایلهای پشتیبانی با نسخه اصلی، مطابقت و تایید نسخه کپی
- عدم پیچیدگی، امکان دسترسی و استفاده آسان با نرمافزار و امنیت فایلهای پروژه
- داشتن برتری در مقایسه با دیگر ابزارها و برنامههای میزبان
سینک کردن صدا و تصویر با چه نرم افزارهایی امکانپذیر است؟
علاوه بر پریمیر میتوان از نرم افزارهای دیگری برای انجام کار استفاده کرد. در این بخش با بهترین نرمافزارهای سینک کردن صدا و تصویر آشنا خواهید شد. پیشنهاد ما این است که از هر نرم افزار استفاده کنید، تا بهترین و راحتترین گزینه را برای خود انتخاب نمایید.
نرم افزار Easy Video Sync Fixer
این نرم افزار ساده میتواند مشکلات عدم هماهنگی صدا و تصویر در ویدیو را برطرف کند. از ویژگیهای مهم آن تنظیم تاخیر برای صدا و تصویر است این نرمافزار قادر است، تاخیر صدا و تصویر را رفع کند. رابط کاربری ساده آن، امکانات زیادی را برای کاربران فراهم نموده است. همچنین قابلیت تست دقیقهای به کاربر اجازه میدهد تا فایل ویدیویی خود را بعد از تنظیم پارامترها تست کند. به همین خاطر محبوبیت زیادی دارد و حجم کمی را اشغال میکند. به طور کلی این نرمافزار کم حجم و جمع جور است.
نرم افزار Edius
حساب این نرم افزار با نرم افزارهای دیگر متفاوت است. زیرا ادیوس (Edius) به قدری قدرتمند است که میتواند ویرایش و تدوین را به هر نحوی که بخواهید، انجام دهد. به همین خاطر سینک صدا و تصویر در پریمیر و ادیوس به آسانی انجام میشود. البته برای کار کردن با آن نیاز به آموزش دارید. همانطور که برای کار کردن با افترافکت نیاز به آموزش افترافکت داریم. از ویژگیهای مهم ادیوس میتوان به پشتیبانی از فرمتهای مختلف، ویرایش در زمان واقعی، استفاده از ابزارهای پیشرفته، پشتیبانی از چند لایه ویدئویی و صوتی، بهره مندی از پلاگینها و رابط کاربری آسان اشاره کرد. از این نرم افزار میتوانید برای فیلم سازی، تولیدات تلویزیونی، تبلیغات و ویدیوهای شخصی استفاده کنید. به همین خاطر میگوییم که نرم افزار سینک صدا و تصویر در ادیوس کاربردی میباشد.
نرم افزار Adobe Audition
همانطور که تنظیم صدا در پریمیر انجام میشود، در نرم افزار Adobe Audition نیز میتوان ویرایشهای بسیار زیادی انجام داد. این نرم افزار به صورت تخصصی ادیت صدا را انجام میدهد، همانطور که ادوبی فتوشاپ به صورت تخصصی ادیت تصاویر را انجام میدهد. شما میتوانید با آموزش فتوشاپ، به این نرم افزار مسلط شوید. برای سینک کردن در این نرم افزار ابتدا باید فایل مورد نظر را به آن وارد کنید.
سپس در قسمت تایم لاین قرار دهید و تنظیمات مورد نیاز را به آن وارد کنید. در ادامه از قابلیت Auto-Sync کمک بگیرید. همچنین میتوانید تنظیمات را به صورت دستی انجام دهید. پس از اتمام تنظیمات نتیجه را پخش و بررسی کنید. در صورتی که بدون مشکل بود، پروژهی خود را ذخیره کرده و خروجی بگیرید. در این میان به استفاده از نشانگرها، زوم کردن بر روی تایم لاین و تنظیمات پیشرفته، توجه داشته باشید.
نرم افزار Final Cut Pro
این نرم افزار برای کاربران مایکروسافت ویندوز و مک اس اس بسیار محبوب است. همچنین امکانات زیادی برای ویرایش و سینک کردن صدا و تصویر دارد. کسانی که به دنبال کاهش تدریجی صدا در پریمیر هستند، میتوانند از این نرم افزار استفاده کنند. از ویژگیهای مهم آن میتوان به ویرایش غیر خطی، پشتیبانی از فرمتهای ویدیویی مختلف، تایم لاین مغناطیسی، استفاده از ابزارهای صوتی، تنظیم رنگ، پشتیبانی از گرافیک موقت و پشتیبانی از ابزارهای سوم پارتی اشاره کرد.
سخن نهایی
در این بخش با سینک صدا و تصویر در پریمیر و دیگر نرم افزارها آشنا شدیم. در صورتی که قصد دارید این کار را انجام دهید، میتوانید مراحل انجام کار را در این مقاله به صورت کامل مطالعه کنید. قطعا یوتیوبرها و کسانی که در اینستاگرام فعالیت دارند، با یادگیری این روشها دیگر هیچ مشکلی نخواهند داشت. پیشنهاد ما این است که از نرم افزار پریمیر استفاده کنید. زیرا علاوه بر سینک کردن میتوانید حذف فلیکر در پریمیر را نیز تجربه کنید. در صورتی که با سوال یا چالشی مواجه شدید، میتوانید از طریق بخش نظرات با ما و دیگر کاربران تدوین باما ارتباط برقرار کنید. همچنین میتوانید نظرات خود را با ما در میان بگذارید.